Het is helemaal aan jou of je vrouwen wilt uitnodigen in je mancave. Als je de mancave als een ruimte ziet om te ontspannen en te genieten van je eigen hobby’s en interesses, zonder dat je daarbij gestoord wilt worden, kan het verstandig zijn om de mancave als een “mannenruimte” te behandelen en geen vrouwen uit te nodigen.

Aan de andere kant, als je de mancave ziet als een ruimte om te socialiseren en tijd door te brengen met vrienden en familie, ongeacht hun geslacht, kan het verstandig zijn om vrouwen uit te nodigen in de mancave. Dit kan helpen om de mancave een gemeenschappelijke ruimte te maken waar iedereen welkom is.

Het is belangrijk om te onthouden dat je mancave jouw ruimte is en dat je het recht hebt om te beslissen wie je er wel of niet uitnodigt. Als je vrouwen wilt uitnodigen in de mancave, is het wel belangrijk om rekening te houden met hun behoeften en comfortniveau en ervoor te zorgen dat ze zich welkom voelen in de ruimte. Het is ook belangrijk om respect te tonen voor iedereen die je uitnodigt in je mancave en ervoor te zorgen dat ze zich welkom en comfortabel voelen.