Er zijn veel dingen die je in een mancave kunt hebben, afhankelijk van je persoonlijke interesses en wat je in de ruimte wilt doen. Hier zijn enkele voorzieningen die vaak worden gezien als “essentieel” voor een mancave:

Een comfortabele zithoek: Een comfortabele zithoek is belangrijk voor het ontspannen en genieten van de tijd die je in je mancave doorbrengt. Kies voor comfortabele stoelen of een bank waar je op kunt zitten en ontspannen.

Een televisie of monitor: Veel mensen gebruiken hun mancave om te kijken naar sportwedstrijden, films of andere televisieprogramma’s. Als je dit wilt doen, zul je waarschijnlijk een televisie of monitor nodig hebben.

Een bar: Als je van plan bent om te relaxen met een drankje in je mancave, is een bar een leuke toevoeging. Je kunt kiezen voor een professioneel gemaakte bar of een kleinere bar-tafel waar je drankjes op kunt maken.

Muziekapparatuur: Als je van plan bent om muziek te luisteren in je mancave, heb je waarschijnlijk muziekapparatuur nodig, zoals een muzieksysteem of een draagbare luidspreker.

Speelgoed: Als je van plan bent om te ontspannen met spellen of ander speelgoed, zoals een tafelvoetbaltafel, een flipperkast of een spelcomputer, zul je dit waarschijnlijk in je mancave willen hebben.

Er zijn natuurlijk veel meer dingen die je in je mancave kunt hebben, afhankelijk van je persoonlijke interesses en wat je in de ruimte wilt doen. De bovenstaande voorzieningen zijn echter vaak gezien als “essentieel” voor een mancave.