Een biohaard van bioethanolhaard-shop is een stijlvolle en gezellige toevoeging aan uw mancave, voor een betaalbare prijs. Met een biohaard creëert u een aantrekkelijk, levendig en warm hoogtepunt in uw ruimte, zonder dat u last heeft van schadelijke stoffen en vervuiling. Al onze open haarden gebruiken bio-ethanol als brandstof, wat een schone en milieuvriendelijke brandstof is.

Als u onze bio-ethanol koopt, krijgt u een schoon product dat geen roet uitstoot. Dit is ook waarom onze bio-ethanol sfeerhaarden geen schoorsteen nodig hebben. We hebben natuurlijk niet alleen maar bio-ethanol haarden. We verkopen namelijk ook veel elektrische, Opti-Myst waterdamp en gashaarden. Ook deze haarden zijn zowel voor binnen als buiten te verkrijgen.

Als uitgangspunt is een open haard niet als primaire warmtebron bedoeld. Ondanks dit stoot een biohaard toch zeker warmte uit. Onze grote biohaarden stoten zelfs zoveel warmte uit, dat het effect bijna gelijk is aan dat van een open haard op hout. Ook de kleinere biohaarden zorgen voor warmte, maar het kan niet vergeleken worden met een kachel

Een biohaard is: Geen rook, geen schoorsteen, geen gedoe