Je bekijkt nu Autovendi

AutoVendi is een auto verkoop portaal dat is ontwikkeld door particulieren, voor particulieren.

Autovendi is gespecialiseerd in het telefonisch bemiddelen bij de verkoop van jong gebruikte auto’s tussen verkopers en kopers. In feite brengen ze jou als verkoper in contact met een koper van je auto nadat ze bemiddeld hebben in een prijs die voor beide partijen acceptabel is.

Auto Verkopen

Doordat wij aan dealers verkopen is het vanzelfsprekend dat er heel veel vraag is naar jong gebruikte benzine auto’s. Het liefst met 5 deuren, airco en minder dan 100.000 km op de teller.

Heeft jouw auto meer dan 100.000 km op de teller? Geen probleem, het kan echter wel iets langer duren voordat we een koper hebben voor je auto.

Heeft jouw auto net onder de 200.000 km op de teller of daarboven? Dat wordt een uitdaging. Voor de Nederlandse markt zijn deze auto’s meestal niet meer interessant. Speciaal voor dit soort auto’s hebben wij een selecte groep exportbedrijven die relatief jonge auto’s nog kunnen kopen voor de exportmarkt.

Heb je een oude auto met veel kilometers of reparatiekosten? Deze mag je aanmelden op de website maar de kans dat we een koper vinden voor je auto is echter niet zo groot. Denk bijvoorbeeld aan een Volkswagen Golf 4 van 2002 met 250.000 km op de teller. Waarschijnlijk nog een prima auto maar niet voor onze kopers. De kans op een goede inkoopprijs is dus erg klein of je ontvangt een bod vanuit demontagebedrijven. Maar we proberen het met alle plezier voor je!