De mancave is bedoeld om je de vrijheid te geven in wat je doet en wilt doen. Het is een hobby ruimte. Veel mensen hebben een liefde voor een bepaald genre muziek en hebben dan vaak ook posters of muziek instrumenten aan de muur hangen. Maar hoe gaaf is het als je zelf een muziek instrument kunt bespelen ? Bijvoorbeeld de gitaar.

In je mancave kun je waarschijnlijk zonder dat iemand je lastig valt lekker pingelen, en als je nog niet kunt spelen, dan is dat tegenwoordig helemaal niet zo moeilijk meer. Met de juiste begeleiding en YouTube videos kun je al snel een lekker deuntje spelen.

Michel Penterman is het bekende gezicht achter de gitaarlessen van gitaarles.nl . Op Youtube zijn zijn video’s meer dan 5.000.000 keer bekeken, hij behaalde De Telegraaf, Radio 538, NOSop3, RTL’s Editie NL en nog veel meer media met zijn sympathieke en uitgebreide methode. Meer dan 5.000 klanten leerden in korte tijd succesvol gitaar spelen met zijn uitgebreide pakket. Met 3 cursussen (Basis voor Beginners, Tokkelen voor rond het Kampvuur en Barré Akkoorden voor in een Band) bestaande uit meer dan 300 oefen- en uitlegvideo’s, 3 digitale handboeken van meer dan 250 pagina’s per stuk en 3 jaar onbeperkt toegang tot het materiaal is dit meest complete pakket van Nederland en België al jarenlang toonaangevend.

Onbeperkt toegang tot Gitaarles.nl voor slechts € 129,-